Logo
Logo

Nyheter

Informasjonsbrosjyre - over 70 arrangementer!

25. januar 2019

Vi har samlet kort informasjon om alle arrangementene pr 24. januar i et eget programhefte for En by for alle. Det kommer stadig flere arrangementer til, og komplett liste finner du her på nettsiden. Men ta gjerne en titt i brosjyren. Den deles ut fra tirsdag 29. januar i Rådhuskvartalet og spres hos arrangørene.

Les mer

Roligheden gård barnehage - en barnehage for alle!

17. desember 2018

- Vi vil bidra til å gjøre Kristiansand til «En by for alle», og har både i år og til neste år fokus på inkludering, likestilling og mangfold i uke 6 i barnehagen. Vår barnehage skal være for alle barn uansett kjønn, funksjonsevne og kulturell bakgrunn, sier Anne Hagen, enhetsleder ved Roligheden gård barnehage.

Les mer

“En by for alle” i gang med planlegging for uke 6 i 2019

25. oktober 2018

- «Kristiansand – en by for alle» ble en stor suksess i uke 6 i år, med over 60 arrangementer og mye engasjement. Nå er vi i gang med planlegging av «En by for alle» i uke 6 i 2019, forteller prosjektleder Toril Hogstad, og inviterer til inspirasjonsmøte 7. november.

Les mer

Tusen takk!!!

13. februar 2018

Tusen takk til alle som har bidratt med arrangementer i uke 6 Kristiansand - en by for alle! Takk til store og små som har deltatt på over 60 arrangementer, takk til 30 - 40 samarbeidspartnere som har invitert og arrangert aktiviteter for likestilling, inkludering og mangfold i Kristiansand. Bildet er fra en røykfullt lavvo på Odderøya med en god pause rundt bålet før fakkeltoget tilbake som avslutningsarrangement.

Les mer

60 arrangementer i uke 6 Kristiansand – en by for alle!

1. februar 2018

- Vi oppfordrer alle til å få med seg noen av de mange arrangementene i uke 6. Aktiviteter som setter fokus på likestilling, inkludering og mangfold, sier ordfører Harald Furre og prosjektleder Toril Hogstad, og viser til oversikten på arrangementskalenderen www.enbyforalle.no.

Les mer

En restaurant for alle - i en by for alle!

26. januar 2018

I uke 6 arrangeres både SPIS UTE UKA – og EN BY FOR ALLE, hvorfor ikke samarbeidet om et mangfold på mange områder? Prosjektleder Henning Ross Vestavik i Spis ute uka, og prosjektleder Toril Hogstad for En by for alle i Kristiansand kommune ønsker et mangfold også i det åpne sosiale rom i byen. Vi ønsker et mangfold av mennesker er representert på byens spisesteder, sier begge prosjektlederne.

Les mer

Bestill foredrag om barn og psykisk helse - av Alexander Skadberg

18. desember 2017

Alexander Skadberg er en ung mann med en tøff bakgrunn. Han har skapt «Alexanders Metode», og har i 5 år reist Norge på kryss og tvers med foredrag om ADHD og psykisk helse for barn, unge og voksne. Han vil vise at det skal lite til for å tenne et stort håp hos de som ikke har det så greit under oppveksten. Nå kan du bestille foredrag av Alexander under uke 6 i 2018 til arrangementer i Kristiansand - en by for alle.

Les mer

Tilgjengelige foredragsholdere fra LDO som kan brukes i uke 6

17. november 2017

Likestillings- og diskrimineringsombudet (LDO) støtter opp om En by for alle-uka, og tilbyr kostnadsfritt ansatte som foredragsholdere.

Les mer

Kommunens ressursgruppe for “Likestilt arbeidsliv”

19. oktober 2017

Kristiansand kommune jobber både eksternt og også internt blant om lag 7000 ansatte med likestilling, mangfold og inkludering. Internt i kommunen satses det nå ekstra med en tverrsektoriell ressursgruppe for implementering av kommunens likestillingsstrategi og tiltaket Kristiansand - en by for alle.

Les mer

LHBT levekårsundersøkelse på Agder

12. oktober 2017

- Vi gjennomfører nå levekårsundersøkelser blant LHBT-befolkningen på Agder for å få et bedre kunnskapsgrunnlag for tiltak, sier prosjektgruppa for undersøkelsene som nå skal gjøres.

Les mer