Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Standup for mangfold

Dato: Torsdag. 7. februar
Tid: 20:00 - 21:30
Sted: Teateret, Kongensgate 2
Pris: Billetpris 100,-
Arrangør: Teateret, Stand Up Kristiansand og Kristiansand kommune

Komikerne SaraClaes, Fredrik Landmark og Johannes Blåsternes, og konferansier Kristine Hope, holder standup om mangfold på Teateret under En by for alle.

Kveldens komikere:
SaraClaes, Fredrik Landmark og Johannes Blåsternes.
Konferansier: Kristine Hope

Denne kvelden skal det handle om mangfold.
I løpet av en drøy time får du en sjekk på dine egne fordommer -  og forhåpentligvis gleden av å møte deg selv i døra.
Hvor mye mangfold tåler du?
Kan det blir for mangfoldig?
Normal, hva er det?
Helt vanlig? Ja, hva er det??

Konferansier Kristine Hope er en av byens lengstlevende humorister, og har stått på flere scener rundt i byen. I kjent stil med caps og et digert glis gleder denne bergenseren seg til å lose oss gjennom kvelden.

SaraClaes, musiker, teater- og showprodusent fra Malmö, som i 2003 stod framsom trans. Kanskje mest kjent i Norge for sin medvirkning i dokusåpen "Jentene på Toten" på NRK i 2010.
- Det er veldig mye å le av når vi lar normene overstyre logikken, sier SaraClaes som er nominert til "Årets Talere 2018" i Sverige. En pris som hen vant i 2011.

Fredrik Landmark er tvers gjennom sørlending. Han er frilans teaterprodusent, teaterpedagog og komiker. Han har også mye erfaring fra improteater og er med og driver improkvelden "Maestro" på Håndverkeren.

Johannes Blåsternes er utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole, og jobber til daglig på Kilden Teater. Han har også mye erfaring fra improteater, og har vunnet Aftenpostens revypris to ganger.

Restaurant og bar er åpen både før og etter showet.


Husk å kjøpe billett på Påmeldinglinken!


Velkommen!

Påmelding