Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Spis ute uka inviterer til mangfold i mat og mangfold av gjester

Sted: Over 40 spisesteder i Kvadraturen
Arrangør: Spis ute uka

I uke 6 i 2019 arrangeres både SPIS UTE UKA – og EN BY FOR ALLE, hvorfor ikke samarbeidet om et mangfold på mange områder? Prosjektleder Henning Ross Vestavik i Spis ute uka, og prosjektleder Toril Hogstad for En by for alle i Kristiansand kommune ønsker et mangfold også i det åpne sosiale rom i byen. Vi fortsetter derfor samarbeidet fra 2018 også i 2019, forteller prosjektlederne.

Spis ute uka i 2019
- Spis ute uka er i 2019 fra 4. - 10. februar. Vi ønsker at alle typer mennesker kan få glede av et rimelig og godt måltid på et av byens mange og mangfoldige spisesteder, sier markeds – og salgsansvarlig Morten Johansen i Spis ute uka.

- Vi ønsker å fortsette amarbeidet med En by for alle også i 2019, sier prosjektleder Vestavik. – Grunntanken vår er å få flere av Kristiansands innbyggere til å benytte seg av det mangfoldige tilbudet vi har av spisesteder, og få fine opplevelser. – Vi synes En by for alle er et bra tiltak å samarbeide med i den sammenheng.

- Vi tror det blir riktig folksomt i byen denne uka, hvor Spis ute uka tilbyr folk en god matbit for alle til en rimelig pris, og vi tilbyr interessante arrangementer og aktiviteter som gjør det til en ekstra opplevelse å få med seg begge deler, sier prosjektleder for En by for alle, Toril Hogstad.

En restaurant for alle
Spis ute uka trykker opp plakater hvor det står «En restaurant for alle», i profilen til En by for alle. - Denne skal tilbys alle spisesteder for å henge opp under uke 6 i 2019, forteller markeds- og salgsansvarlig Morten Johansen i Spis ute uka. I tillegg blir En by for alle markedsført i 20.000 menyhefter for Spis ute uka.


Matkulturen blomstrer i Kristiansand. «Spis Ute Uka» (tidligere «Spis for 100») er blitt en av Sørlandets største matfestivaler, og skapte “ville tilstander” i byen 6.-12. februar 2017. Et yrende liv på byen og kø på spisestedene, og dette midt på vinteren!

- Å spise ute handler om å spise sammen, dele en matopplevelse, kose seg og kanskje prøve noe nytt og spennende. Vi ønsket å få folk flest ut på byens spisesteder og bruke byen i ukedagene, ikke bare helgene. Kanskje noen til og med fant seg et nytt stamsted?, sier prosjektleder for Spis ute uka, Henning Ross Vestavik. – Vi håper med samarbeidet med En by for alle at vi også får mangfoldet av mennesker til å glede seg over tilbudene.

 

SPIS UTE UKA 2019