Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Same Table – Klar for nye menneskemøter på Spiren Kafe?

Dato: Fredag 7. februar
Tid: 18:00 - 21:00
Sted: Spiren Kafé, Dronningens gate 52, Kristiansand.
Arrangør: Same Table, Spiren Kafé

Fredag 7. februar tester vi i SAME TABLE ut deler av vårt nye konsept på Spiren i Dronningensgate. Vårt mål er å få mennesker på spisesteder over hele landet til å dele bord, skape uforpliktende menneskemøter og fine samtaler.

Så hva skjer egentlig denne kvelden?

Dersom du kan tenke deg å møte nye mennesker denne kvelden, så melder du deg på arrangementet på facebook. Du må reservere en plass.

Når du kommer til Spiren den 7/2, så vil en av oss i Same Table ta imot deg og du vil finne et merket langbord hvor du kan slå deg ned. Det du vet helt sikkert er at alle de andre rundt bordet også har lyst til å snakke med andre mennesker – det er akkurat derfor de sitter der.

Noen kommer sikkert aleine, andre kommer i følge med noen – men alle vil garantert snakke med andre enn de de allerede kjenner. Kanskje er noen unge, kanskje er noen eldre – vi vet ikke! Noen gleder seg sikkert også veldig til å kombinere nye menneskemøter med fantastisk, vegansk mat.

Du bestemmer selv hva du vil spise, eller drikke. Kanskje en vil ha middag og en annen en tekopp? Det er helt opp til deg. Vi vil legge ut menyen til Spiren i Facebookarrangementet. Det vil også komme et ekstra godt middagstilbud den dagen. Så følg med!

Denne kvelden har ikke noe tema, eller en person som "styrer arrangementet". Menneskene rundt bordet er selve arrangementet – den gode samtalen, de fine menneskemøtene en februarkveld i Dronningnsgate er mer enn nok, tenker vi grin

Kommer du?

Vi håper det – still gjerne spørsmål dersom noe er uklart!

Velkommen!

Påmelding