Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Fra Mann til Menneske! Frokostseminar med SaraClaes

Dato: Fredag. 8. februar
Tid: 08:00 - 09:30
Sted: Lilletunstova, UiA
Pris: Gratis frokost - husk påmelding
Arrangør: Senter for likestilling ved UiA og Institutt for sosiologi og sosialt arbeid

Fredag 8.februar inviterer Senter for likestilling og Institutt for sosiologi og sosialt arbeid ved UiA til frokostseminar med SaraClaes. Arrangementet er en del av Kristiansand kommunes "Uke 6: En by for alle".

Fra Mann til Menneske - er en underholdende og interaktiv inspirasjonsforelesning om de normer og verdier som styrer våre liv og hindrer oss i å tenke logisk.
Forelesningen er en blanding av humor og alvor, fakta og fiksjon, inspirasjon og erfaringer, med hovedhensikt å oppdatere og utvide vår måte å tenke på.

Vi er 7 millioner mennesker på jorden og alle er forskjellige. Så hvorfor er vi overrasket over at folk er forskjellige?
Forelesningen er en blanding av humor og alvor, fakta og fiksjon, inspirasjon og erfaringer, med hovedhensikt å oppdatere og utvide vår måte å tenke på. Og våge å reflektere over seg selv og andre – uten å dømme.

Om Claes Schmidt/SaraLund
Entreprenør og tidligere markedsføringssjef som ble kjent som Sara Lund da hen valgte å bli offentlig med sin Transidentitet i 2003. Claes foreleser alltid som "Sara". Dels fordi hen er transperson, men også fordi det utfordrer publikums måte å tenke på.

I 2011 mottok SaraClaes "Stora Talarpriset" og 2012 kom boken "Fra Mann til Menneske". Siden 2013 blogger SaraClaes for ukeavisen ”Allas” og er halvparten av det nye talkshowet "Signahl og SaraClaes" på Facebook. 

For det norske publikum er SaraClaes mest kjent som en av deltagerne i dokusåpen ”Jentene på Toten” som fikk NRK:s Gullrutepris 2010.

Les mer på: www.saralund.se

Velkommen!

Påmelding