Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Bokbad med forfatter Marion Arntzen

Dato: Torsdag. 7. februar
Tid: 11:30 - 12:15
Sted: SiA Bok, UiA, Kampus Kristiansand
Pris: Gratis
Arrangør: Senter for likestilling ved UiA og SiA Bok

Senter for likestilling ved UiA og SiA Bok arrangerer bokbad med forfatter Marion Arntzen. Hun forteller om sine bøker og spesielt om nyutgivelse av boka "Prinsesse Ivar".

Om forfatter Marion Arntzen:

Marion Arntzen etablerte Stensveen Ressurssenter, et privat lavterskeltilbud for transpersoner, i 1996. I 2009 utviklet et TV-produksjonsselskap i samarbeid med Arntzen TV-serien «Jentene på Toten», som bygget på historiene til mennesker fra nettverket til Stensveens Ressurssenter. Disse historiene ble tatt et skritt videre i boken Mann er da kvinne og i læreboken De usynlige kjønn. Etter TV-serien og de to bokutgivelsene er Arntzen blitt en stadig mer etterspurt foreleser om temaet «trygg i eget uttrykk».

Forlagets omtale av boka "Prinsesse Ivar":

Enkelte barn er født med en kropp som ikke stemmer med kjønnsidentiteten deres. Noen har guttekropp og føler seg som jente, andre har jentekropp og føler seg som gutt. Mange har et greit forhold til kroppen sin, men sliter med forventningene andre har til dem som gutt eller jente. Denne boka handler om disse barna, men den handler også om alle barns rett til å utrykke kjønn som de ønsker. 

Velkommen til spennende samtale og mulighet til å kjøpe bøker med signatur fra forfatteren!

Velkommen!

Forfatter Marion Arntzen. Foto: Gan Aschehoug.