Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Workshop i improteater

Dato: Fredag. 9. februar
Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Teaterrommet på Musikkens Hus, Kongens gate 54
Pris: Gratis - men påmelding - kun 16 plasser
Arrangør: Knuden - Kristiansand kulturskole

Knuden – Kristiansand kulturskole inviterer til workshop i improteater med Fredrik Jakobsen. Workshopen passer for alle i alderen 13-20 år.

I denne workshopen får du erfare verktøy og prinsipper profesjonelle improvisatører benytter, alt i en humørfylt og uhøytidelig innpakning. Sentrale temaer i workshopen er spontanitet, lytting, samarbeid og samspill, tenke innenfor boksen (ja du leste riktig), spilleglede og historiebygging gjennom karakterarbeid. Ingen forberedelse nødvendig annet enn et smil om munnen og bevegelige klær.

Denne workshopen passer for alle, uansett ferdighetsnivå.

Om instruktøren
Fredrik Jakobsen er teaterlærer og scenekunstner med lang erfaring innen improvisert teater. Fra Norgesmesterskap i Teatersport™ har han både bronse, sølv og gull, noe han liker å skryte av så ofte han kan. Han har alltid hatt en forkjærlighet for god komedie, men mener at humor aldri forutsetter at noen er morsomme. Gjenstandene han liker best her i verden er kaffebønner, fiskestenger og de små isopordingsene som følger med når man kjøper elektroniske duppeditter. «Fra spøk til alvor, veien er kort» - Fredrik Jakobsen.

Max 16 plasser - påmelding.

Påmelding