Logo
Logo
Tilbake til oversikt

Studentrådet Live med Siri Kristiansen, kjent som programleder av Lørdagsrådet

Dato: Lørdag. 10. februar
Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Kick Scene
Pris: Gratis
Arrangør: Universitetet i Agder og Studentorganisasjonen i Agder i samarbeid med En by for alle og UGA.

Bli med på en gratis kveld med Siri Kristiansen, kjent som programleder for Lørdagsrådet. Kristiansen skal gjøre sitt for at du får svarene du trenger. Hun kommer nemlig til Kristiansand for å sette studentenes problemer på dagsorden med et ekspertpanel av livsnytere med livserfaring.

Hva sier du til han i kollektivet som aldri rydder opp etter seg eller til hun som alltid klager over å få B, men ikke A på eksamen? Studentrådet Live ønsker deg velkommen til en morsom kveld hvor du vil få rådene ingen gav deg

I panelet møter du blant annet:
Marit Yates-Wergeland, dekan på fakultet for kunstfag
Arash fra popduoen Sara&Arash

HAR DU ET SPØRSMÅL TIL PANELET? SEND DET INN TIL: staleder@uia.no.
Vi oppfordrer alle til å stille spørsmål - og spesielt med fokus på mangfold - fordi arrangementet samarbeider med Kristiansands nye satsing En by for alle. Satsingen skal være med på skape aksept for ulikheter, fremelske mangfold og sikre at Kristiansand er en by for alle. Du kan lese mer om satsingen her: www.enbyforalle.no

Det er helt anonymt å sende inn spørsmål og om du er heldig får du svar av ekspertene til Siri Kristiansen. Du kan få tips ved å sjekke ut https://tv.nrk.no/serie/raadet.
Selv om kvelden er gratis for alle - håper vi at du som student i byen tar turen. Arrangementet samarbeider også med UGA, en uke med arrangementer for, med og av studenter. Derfor er det ekstra kult om du sender spørsmål til staleder@uia.no om studietiden din!
Vil du lese mer om UGA og deres arrangementer gjør du det her: 

Dørene åpner kl. 19.00 og vi er i gang fra scenen allerede kl. 19.30!

Facebookarrangement

Like etter Studentrådet Live vil det bli konsert med Jonas Alaska. Har du glemt å sikre deg billetter til dette? Slapp av, du gjør det her: