Logo
Logo
Tilbake til oversikt

SAVA// SLØTFACE U18 - Konsert for ungdom under 18 år

Dato: Torsdag. 8. februar
Tid: 18:00 - 19:30
Sted: Teateret
Arrangør: SAVA konsertarrangører, Samsen kulturhus, AKKS Kristiansand

Konsert for ungdom under 18 år med bandet Sløtface på Teateret i Kristiansand!

Ungdommer under 18 år ønsker et fullverdi konserttilbud tilrettelagt for dem, uten alkoholsalg på profesjonelle scener. Et nytt konsept U18 prøves ut på Teateret.  Det er SAVA konsertarrangører som sammen med Trashpop og Svart Belte Booking setter opp konsertene. SAVA konsertarrangører er en gruppe ungdommer som jobber med å skape et relevant og profesjonelt konserttilbud for ungdom.  Konserter for ungdom, av ungdom.  De veiledes av Samsen kulturhus og AKKS Kristiansand.
I en by for alle skal det også være gode alkoholfrie konserttilbud også for ungdom under 18 år.

Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker både internasjonalt og her hjemme. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos! Da de ga ut albumet «Try Not To Freak Out» sto et samlet internasjonalt og norskt pressekorps bak dem, og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger.

Den 8. Februar holder vi i samarbeid med Trashpop konsert med Sløtface på Teateret i Kristiansand! Sløtface er klare for stor norgesturnè!

Denne konserten er for publikum under 18 år. De som er over 18 år kan komme inn med motsatt vergeordning, som vil si at de må ha med seg en verge som er under 18 år for å komme inn.

Facebookarrangement

Påmelding