Logo
Logo
Tilbake til oversikt

SAVA // HONNINGBARNA U18 - ungdom under 18 år

Dato: Fredag. 9. februar
Tid: 18:30 - 21:00
Sted: Teateret
Arrangør: SAVA konsertarrangører i samarbeid med Trashpop og Svart Belte Booking.

HONNINGBARNA U18 - Konsert for deg under 18 år.

Ungdommer under 18 år ønsker et fullverdi konserttilbud tilrettelagt for dem, uten alkoholsalg på profesjonelle scener. Et nytt konsept U18 prøves ut på Teateret.  Det er SAVA konsertarrangører som sammen med Trashpop og Svart Belte Booking setter opp konsertene. SAVA konsertarrangører er en gruppe ungdommer som jobber med å skape et relevant og profesjonelt konserttilbud for ungdom.  Konserter for ungdom, av ungdom.  De veiledes av Samsen kulturhus og AKKS Kristiansand.
I en by for alle skal det også være gode alkoholfrie konserttilbud også for ungdom under 18 år.

Honningbarna
Honningbarna er klar med nytt album og påfølgende turné hvor de kommer på hjemmebane og river ned taket på Teateret først for ungdomspublikummet - så for de eldre senere på kvelden.

Det er mange band man bruker beskrivelsen «et av Norges beste liveband» om, men Honningbarna har det svart på hvitt fra både her og der, med hyllende anmeldelser og utnevnelser som «årets live» på P3 Gull. Nå skal de ut med et nytt album, og da skal det selvsagt også turneres.

Denne konserten er for publikum under 18 år. De som er over 18 år kan komme inn med motsatt vergeordning, som vil si at de må ha med seg en verge som er under 18 år for å komme inn.

Påmelding